Afslibning af trægulv i Odense

afslibning af trægulv i OdenseLeder du efter en lokal gulvfirma i Odense/Fyn der kan hjælpe dig til et nyt og flot gulv? Om du skal have foretaget en gulvafslibning/gulvafhøvling uden behandling, eller have foretaget en afslibning af gulv + behandling, så kan PJ Ejendomsservice hjælpe dig.

Afslibning af trægulve i Odense, Fyn

For at få et trægulv til at fremstå flot og elegant i årevis, så skal det vedligeholdes og plejes regelmæssigt, og nogle gange skal der en afslibning af gulvet til. På den måde vil trægulvet holde sig rigtig pænt i mange år.

PJ Ejendomsservice tilbyder alle former for efterbehandling af trægulve og vejleder med den bedste løsning for vores kunder. Som overfladebehandling kan benyttes:

  • Ludbehandling
  • Sæbebehandling
  • Oliering
  • Voksbehandling
  • Lakering

Er dit trægulv blevet trist og kedeligt?

Vi er eksperter i at slibe og afhøvle trægulve og kommer gerne til dig med inspiration og priser på, hvordan vi får dit gulv til at fremstå nyt og super lækkert igen.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud. 52 70 11 36

Priser og behandlinger, afslibning af gulv i Odense

Vores priser ligger fra 120,- kr. inkl. moms pr. m2. ved afslibning uden behandling.

Ønsker du en bestemt behandling giver vi naturligvis gerne en pris på arbejdet inden vi starter, så ved du hvor du står.

Vi kan klare stort set alle behandlinger, f.eks. lud, olie, sæbe og lak – kontakt os for nærmere info og priser. PJ Ejendomsservice tilbyder også ekstra rabat til pensionister og studerende.

Få en pris på professionel afslibning af trægulv i Odense, Fyn

Vi udfører gulvopgaver på hele Fyn og i trekantområdet. I er altid velkommen til at kontakte os på telefon + 45 52 70 11 36 eller skriv en mail til kontakt@pjejendomsservice.dk for at høre mere om vores gulvafslibning eller andre af vores gulvservice. Så svarer vi på din henvendelse hurtig muligt.