Afslibning af trægulv

Afslibning af trægulvDet kan være en stor opgave at kaste sig ud i en gulvafslibning. PJ Ejendomsservice vil gerne rålgiver dig, hvordan man sliber et fyrretræsgulv.

Har du mærker eller ridser i dit trægulv, drømmer du måske om en gulvafslibning. Men skal du få en gulvsliber til at udføre arbejdet, eller skal du kaste dig ud i det selv?

PJ Ejendomsservice guider dig samm

Afslibning af trægulv – Gulvfirma Odense

en med vores gulvsliber, hvordan man sliber et fyrretræsgulv og få gode råd til processen generelt.

Ikke alle gulve behøver en slibning, men kig på gulvet og se, hvor slidt det er. Der kan fx være mærker og ridser i lakken, hvis der er tale om et lakeret gulv.

Hvis der er ridser i lakken, kan vand trænge ned under lakken, og det giver nogle mørke mærker i gulvet. I mange tilfælde vil der stadig være mærker – dog svagere – på gulvet, selvom du sliber det.

Nogle trægulve er lavet af et blødt materiale, fx fyrretræ, og på sådan nogle gulve kan der være spor efter høje hæle, stoleben eller lignende.

Få et professionel gulvservice: Afslibning af trægulv

Inden man afgør, om dit gulv skal slibes, skal du finde ud af, hvilken type gulv du har. Vær fx opmærksom på, at laminatgulv ikke kan slibes. Tjek først, hvor tykt dit gulv er, for selvom du med den rette teknik højst sliber 0,5 mm af gulvet, skal der gerne være et slidlag tilbage på gulvet efter slibning. På et lamelgulv skal du gerne have 2-3 mm af det øverste lag inden slibning, mens der for et massivt gulv skal være 3-4 mm ned til fer eller not, hvor du sætter brædderne sammen.

Som regel skal du slibe gulvet to gange, først med en grov kornstørrelse på sandpapiret, der sliber gulvet ned, men som også efterlader et ru gulv. Derefter går du til en finere kornstørrelse – ved slibning af et fyrretræsgulv. Valget af kornstørrelse afhænger af gulvet og behandlingen, der er ved start, og det, du ønsker, når gulvet er færdig.

Kontakt os i dag og få et tilbud på Afslibning af trægulv

Når man er færdig med gulvslibningen, skal du vælge behandling til gulvet. Vær opmærksom på, at behandling og trætype skal passe sammen, og at valget af behandling har indflydelse på, hvordan du efterfølgende skal vedligeholde gulvet. Du kan også kontakte os tel.: 52 70 11 36 til behandlingen af gulvet.

 

Vores tilbud

 • ludbehandling af traegulve FynLudbehandling af trægulve
  Ønsker du dit gulv lysnet med en glat overflade, så er en ludbehandling det rette valg for dig. Med en ludbehandling kan der vælges imellem at sæbebehandle, lakere og hvid oliere....
 • Oliebehandling af trægulveOliebehandling af gulve
  Ved et oliebehandlet trægulv trænger olien ind i træet og mætter porrerne, hvorved disse ikke vil optage snavs og lignende. Oliebehandlingen beskytter altså kun gulvet så længe porrerne er mættede med olie....
 • lakering af gulvLakering af gulve
  Gulvfirmaet PJ Ejendomsservice har stor erfaring inden for lakering af gulve. Vi udfører store og små lakerings opgaver for private såvel som erhverv....
 • Gulvafslibning Odense Fyn VejleAfslibning af trægulve
  Har dit gulv brug for en kærlig behandling? Hos PJ Ejendomsservice kan du få en professionel gulvafslibning til en pris, der er yderst konkurrencedygtig!...