Billig gulvafslibning i Odense

Billig gulvafslibning i OdenseDet kan være svært at overskue, hvor meget en gulvafslibning kommer til at koste og hvordan man finde billig gulvafslibning i Odense og på hele Fyn. Ved at få 3 tilbud på din opgave, kan du meget nemt sammenligne tilbud fra professionelle gulvslibere og vælge det bedste tilbud. På denne måde kan du altid med sikkerhed vide, at du ikke har betalt for meget for opgaven.

Hvad skal man vælge gulvafslibning eller gulvafhøvling? PJ Ejendomsservice står klar til at hjælpe dig 😊

Med en gulvafslibning fjernes til 1 mm af trægulvets tykkelse. Dette er en effektiv måde at fjerne pletter, ridser og misfarvninger på gulvet.

Med gulvafhøvling fjernes op til 4 mm af trægulvets tykkelse og er en effektiv måde at behandle meget slidte gulve, der har huller og er ujævne.

Billig gulvafslibning i Odense – Gulvafslibning med efterbehandling udføres på hele Fyn

Efter en gulvafslibning og gulvafhøvling skal gulvet også efterbehandles. Du kan selvfølgelig gøre dette selv – hvis du har mod på det –  så PJ Ejendomsservice vil tilbyde dig efterbehandling af gulvet.

Gulvafslibning priser

De angivne priser er kun, vejledende og skal anses og anvendes, som en vejledende overslagspris for din ydelse. Den endelige pris for afslibning og behandling af dine gulve, trapper eller bordplader vil variere fra deres eksisterende tilstand og hvilken behandlingstype der ønskes udført.

Ønsker du et præcist tilbud, så udfyld vores tilbudsformular og vi vil udarbejde et gratis uforpligtende tilbud der passer præcist til dine gulve og dine behov!

Nedenfor kan ses nogle priseksempler på nogle opgaver. Har du en opgave og ønsker du et uforpligtende tilbud så kontakt os!

13 trappetrin – 3 x natur lak

Afslibning af 13 trin

Efterbehandling med 3x lak

Bortskaffelse af affald

100 % tilfredshedsgaranti

Fra. 4000 kr. inkl. Moms

30 m² – Hvid lud og 2x lak

Afslibning af 30 m²

Efterbehandling med hvid lud og 2x lak

Inkl. 4 dørtrin

Bortskaffelse af affald

100 % tilfredshedsgaranti

Fra. 5000 kr. inkl. moms

Læs om de forskellige anbefalinger på vores øvrige sider: oliebehandlin af gulve, lakbehandling og ludbehandling af trægulve.

Kontakt os i dag og få et tilbud på Billig gulvafslibning i Odense og på hele Fyn😉

Vi udfører gulvopgaver på hele Fyn og i trekantområdet. I er altid velkommen til at kontakte os på telefon +45 52 70 11 36 eller skriv en mail til kontakt@pjejendomsservice.dk for at høre mere om vores gulvafslibning eller andre af vores gulvservices. Så svarer vi på din henvendelse hurtigst muligt.