Gulvafhøvling i Odense, Fyn

Gulvafhøvling i Odense, FynGulvafhøvling og Gulvafslibning i Odense, Fyn

Trænger gulvet i stuen, soveværelset eller hele huset til en kærlig hånd? Er der kommet ridser eller hakker i gulvet, så du ikke kan gå i gang med gulvafslibning med det samme?

I så fald kan du have brug for gulvafhøvling. For at finde en god gulvafhøvling pris er det dog vigtigt, at du ved, hvor og hvordan du skal lede og indhente tilbud.

I denne guide hjælper vi dig skridt-for-skridt videre, så du dels er klædt bedre på til at finde de bedste priser på gulvafhøvling, og dels så du kender mere til processen generelt set.

PJ Ejendomsservice kommer bl.a. ind på, hvad fordelene ved en online tilbudstjeneste er, hvad gulvafhøvling er, hvornår og hvorfor man afhøvler sit gulv, samt hvilke redskaber håndværkeren typisk bruger til din gulvafhøvling.

Pris: Hvad koster gulvafhøvling i Odense?

Prisen er noget af det, som de fleste af os kigger på som det allerførste. For hvad koster gulvafhøvling i det hele taget?

Det er svært, for ikke at sige umuligt at give et entydigt svar på dette spørgsmål. Prisen afhænger nemlig af utrolig mange forskellige faktorer såsom areal, gulvtype, afslibning og efterbehandling mv.

Eksempel på gulvafhøvling pris

Den eksakte pris på din opgave vil som sagt variere meget afhængig af opgavens type og omfang. I dette priseksempel har vi taget udgangspunkt i prisoverslag i Odense.

Vi går ud fra et tænkt eksempel, hvor du ønsker at få klaret både gulvafhøvling og gulvafslibning på én gang. Det drejer sig om to forskellige scenarier, hhv. et areal på 50 kvadratmeter og et på 140 kvadratmeter, da du typisk vil få mængderabat på større opgaver.

Udregning for gulvafhøvling og -afslibning af 50 kvm til en samlet pris på 5.000 kr. inkl. moms:

Gulvafhøvling pr. kvadratmeter: 30 kr. inkl. moms

Gulvafhøvling af alle 50 kvadratmeter: 1.500 kr. inkl. moms

Gulvafslibning pr. kvadratmeter: 70 kr. inkl. moms

Gulvafslibning af alle 50 kvadratmeter: 3.500 kr. inkl. moms

Udregning for gulvafhøvling og -afslibning af 140 kvm til en samlet pris på 11.200 kr. inkl. moms:

Gulvafhøvling pr. kvadratmeter: 24 kr. inkl. moms

Gulvafhøvling af alle 140 kvadratmeter: 3.360 kr. inkl. moms

Gulvafslibning pr. kvadratmeter: 56 kr. inkl. moms

Gulvafslibning af alle 140 kvadratmeter: 7.840 kr. inkl. moms

Som du kan se på eksemplerne ovenfor, så sparer du en del ved at få klaret hele boligen på én gang. PJ Ejendomsservice tilbyder også ekstra rabat til pensionister og studerende.

Få en pris på professionel gulvafhøvling i Odense/Fyn

Vi udfører gulvopgaver på hele Fyn og i trekantområdet. I er altid velkommen til at kontakte os på telefon +45 52 70 11 36 eller skriv en mail til kontakt@pjejendomsservice.dk for at høre mere om vores gulvafslibning eller andre af vores gulvservices. Så svarer vi på din henvendelse hurtigst muligt.

Vores tilbud

 • ludbehandling af traegulve FynLudbehandling af trægulve
  Ønsker du dit gulv lysnet med en glat overflade, så er en ludbehandling det rette valg for dig. Med en ludbehandling kan der vælges imellem at sæbebehandle, lakere og hvid oliere....
 • Oliebehandling af trægulveOliebehandling af gulve
  Ved et oliebehandlet trægulv trænger olien ind i træet og mætter porrerne, hvorved disse ikke vil optage snavs og lignende. Oliebehandlingen beskytter altså kun gulvet så længe porrerne er mættede med olie....
 • lakering af gulvLakering af gulve
  Gulvfirmaet PJ Ejendomsservice har stor erfaring inden for lakering af gulve. Vi udfører store og små lakerings opgaver for private såvel som erhverv....
 • Gulvafslibning Odense Fyn VejleAfslibning af trægulve
  Har dit gulv brug for en kærlig behandling? Hos PJ Ejendomsservice kan du få en professionel gulvafslibning til en pris, der er yderst konkurrencedygtig!...