Gulvafhøvling i Odense, Ringe, Kerteminde og resten af Fyn

Gulvafhøvling i OdenseHvornår er gulvafhøvling nødvendigt?

Gulvafhøvling er nødvendigt inden selve gulvafslibning kan finde sted, hvis:

  • Der er fernis i de gamle plankegulve
  • Der er limrester rundt omkring i samlingerne i gulvbrædderne
  • Der er dybe ridser og hakker i gulvet
  • Der er markante ujævnheder i gulvet

I et eller flere af ovenstående tilfælde vil det være nødvendigt at høvle gulvet ned, inden man kan afslibe det.

En afhøvling går også længere i dybden end en afslibning, og derfor er det ikke alle gulvtyper, der kan klare en gulvafhøvling. Hvis dit gulv er tyndt og er meget slidt, så kan det være nødvendigt med en udskiftning og dermed et helt nyt gulv i stedet for.

Forhør dig gerne PJ Ejendomsservice, hvis du er i tvivl om, hvorvidt dit gulv kan klare en afhøvling eller ej.

Hvilke redskaber bruger PJ Ejendomsservice til gulvafhøvling?

I langt de fleste tilfælde vil PJ Ejendomsservice anvende en decideret gulvhøvlsmaskine til at høvle dit gulv ned i dybden. Maskinen har små knive monteret, som klarer arbejdet hurtigere end med en gammeldags gulvhøvl.

Foruden høvlmaskinen vil PJ Ejendomsservice som regel også medbringe det nødvendige udstyr til at klare en efterfølgende afslibning – det kan være almindeligt værktøj til fjernelse af lister, søm o. lign. Det kan også være en slibemaskine, slibebånd, slibeolie til efterbehandling mv.

Gulvafhøvling Pris

Priseksempler

Prisen er noget af det, som de fleste af os kigger på som det allerførste. For hvad koster gulvafhøvling i det hele taget?

Det er svært, for ikke at sige umuligt at give et entydigt svar på dette spørgsmål. Prisen afhænger nemlig af utrolig mange forskellige faktorer såsom areal, gulvtype, afslibning og efterbehandling mv.

Læs om de forskellige anbefalinger på vores øvrige sider: oliebehandling, lakbehandling og ludbehandling.

Få en pris på professionel gulvafhøvling i Odense, Fyn

Vi udfører gulvopgaver på hele Fyn og i trekantområdet. I er altid velkommen til at kontakte os på telefon +45 52 70 11 36 eller skriv en mail til kontakt@pjejendomsservice.dk for at høre mere om vores gulvafslibning eller andre af vores gulvservices. Så svarer vi på din henvendelse hurtigst muligt.