Gulvafslibning og efterbehandling i Odense og på Fyn

Bor du i Odense eller på Fyn? Få en gulvafslibning og efterbehandling til dit gulv.

Træ er et naturligt, levende materiale. Det er smukt at se på og rart at gå på, når man giver det den rigtige træbehandling. Trægulve bidrager desuden til et sundt indeklima, blandt andet fordi det er så nemt at gøre rent og vedligeholde.

​PJ Ejendomsservice har mange års erfaring inden for professionel gulvservice og afslibning af gulve, som vi udfører i Odense og omegn.

Gulvafslibning Odense

PJ Ejendomsservice tilbyder blandt andet afslibning og efterbehandling af:

Gulvafslibning Odense Træppe
  • Trapper

Trapper kan behandles med alle slags behandlinger og dertil også kombineres. De kan f.eks. blive lakeret med en skridsikker lak, som gør, at man står bedre fast, når man færdes på trappen.

Gulvafslibning Odense borde
  • Bordplader

Trænger din bordplade i køkkenet til en kærlig behandling og er det med til blevet svært at holde det pænt og rent, kan vi slibe og overfladebehandle det. Vi anbefaler en oliebehandling, alt efter træsort, som giver det bedste og flotteste resultat, da lak er vanddrivende.

Gulvafslibning Odense terasos
  • Træterrasser

Alt efter vind- og vejrforhold udfører vi behandling af træterrasser. Det er vigtigt at vejret er til det, da en fugtig terrasse besværliggør arbejdet og går ud over kvaliteten i behandlingen. Især hvis der er tale om en oliebehandling.


PJ Ejendomsservice tilbyder en professionel løsning af gulvarbejde, hvor fokus er på holdbarheden og den flotte finish. Vi sætter en ære i effektiv og grundig gulvservice med tilhørende gulvafslibning i Odense og omegn.

Læs om de forskellige anbefalinger på vores øvrige sider: oliebehandling af trægulve, lakbehandling af gulve og ludbehandling.

Odense Gulvafslibning uden støv

Afslibning af trægulve er måden, hvorpå vi fjerner den gamle overfladebehandling og derved renoverer dine gamle gulve. Mange udsætter slibningen af trægulvet, fordi de ikke orker støvet samt den efterfølgende rengøring.

​Nu tilbyder PJ Ejendomsservice støvfri gulvafslibning. Det betyder, at du ikke længere behøver at tildække alle ting i rummet, hvor gulvet skal slibes. ​

Gulvafslibning Odense : Har du brug for mere info?

Hos PJ Ejendomsservice sidder vi klar med professionel vejledning og rådgivning på hele Fyn.

Du kan helt uforpligtende kontakte os på tlf. nr.: 52 70 11 36

eller per mail: kontakt@pjejendomsservice.dk​