Afslibning af trægulve

GulvafslibningHar dit gulv brug for en kærlig behandling? Hos PJ Ejendomsservice kan du få en professionel gulvafslibning til en pris, der er yderst konkurrencedygtig!

Grundig gulvafslibning

Alle gulve af massivt træ kan slibes ned og få et nyt og opfrisket look. Gulvafslibning er et billigere alternativ til udskiftning af et helt gulv – selv på de ældste gulve. En grundig slibning af dit gulv kan få det til at fremstå som værende helt nyt. Slibningen klarer ridser, ujævnheder og misfarvninger og giver nyt liv til et hjem. Gulvets tilstand afgør hvilken forn for slibning, der skal udføres. Hvis der er tale om et meget gammelt og slidt gulv, kan det være nødvendigt at høvle gulvet ned, for at få det bedste fundament for afslibningen af gulvet. Det er vigtigt, at afslibning bliver udført professionelt.

Gratis rådgivning til afslibning af trægulve

Når det kommer til gulvplejen, så giver vi en grundig rådgivning om, hvordan gulvet skal behandles i det daglige. Derfor anbefaler vi, at du vælger vores ekspertise, hvis du skal have slebet gulvet. Vi har udført flere forskellige typer opgaver for både privatpersoner og erhverv og har derfor bredt kendskab inden for alt, der vedrører gulvafslibning og afhøvling.

Læs om de forskellige anbefalinger på vores øvrige sider: oliebehandling, lakbehandling og ludbehandling.

Gulvafslibning eller gulvafhøvling?

Vores gulvbehandlinger udføres altid med udgangspunkt i det specifikke gulv, og hvilke behandlinger der vil give det optimale resultat på netop dette gulv. Det vigtigste for os er, at dine gulve får en behandling, som du bliver tilfreds med.

Få en pris på professionel gulvafslibning

Vi udfører gulvopgaver på hele Fyn og i trekantområdet. I er altid velkommen til at kontakte os på telefon +45 52 70 11 36 eller skriv en mail til kontakt@pjejendomsservice.dk for at høre mere om vores gulvafslibning eller andre af vores gulvservices. Så svarer vi på din henvendelse hurtigst muligt.