Gulvfirma Odense, Fyn – Gulvservice

Leder du efter en lokal virksomhed i Odense/Fyn der kan hjælpe dig til et nyt og flot gulv? Om du skal have foretaget en gulvafslibning/gulvafhøvling uden behandling, eller have foretaget en afslibning af gulv + behandling, så kan PJ Ejendomsservice hjælpe dig.

Gulvfirma Odense

Gulvfirma Odense: Gulvafslibning

Afslibning af gulve kan udføres med forskellige teknikker. Hvilken form for gulvafslibning der passer til dine gulve afhænger blandt andet gulvtypen og overfladebehandling samt slitage og dit ønskede slutresultat.

Hvis du har et trægulv, der har mistet dets naturlige look, kan afslibning i de fleste tilfælde frembringe træets naturlige flotte look. Vi tilbyder professionel gulvafslibning og sørger altid for at kvaliteten er i højsædet.

Ved gulvafslibning slibes ca. 0,5 -1 mm af træoverfladen således vi kommer ned til træets rå overflade.

Gulvfirma Odense: Gulvafhøvling

Gulvafhøvling er en mere dybdegående metode end f.eks. gulvafslibning, når dine gulve skal have et nyt look. Afhøvling af gulve er særligt velegnet, hvor gulvene er mere medtaget eller hvor gulvene har særligt slidstærke efterbehandlinger som f.eks. fernis, spartel eller lim.

Gulvafhøvling kræver mere præcis teknik, og i værste tilfælde kan gulvene blive skæve, hvis det ikke bliver udført korrekt. Hos PJ Ejendomsservice*95 har vi mange års erfaring og ekspertise til at udføre denne type gulvafhøvling. Så kontakt os endelig, hvis dit gulv trænger til en kærlig hånd.

Hvad skal du vælge af efterbehandling?

Gulvfirma Odense: lakering af gulve

Lakerede gulve er en rigtig flot og holdbar løsning i mange år frem. Lakering bevarer træets oprindelige struktur og udseende, så du stadig kan bevare historien bag dit gulv.

Gulvfirma Odense: Ludbehandling af gulve

Ludbehandling er specialfremstillet for at standse træets gulningsproces og give lyst træ en meget lys, ensartet og hvidskuret overflade med synlig træstruktur. Den minder lidt om naturlud, dog har hvid lud en mere hvidlig overflade. Ludbehandling bevarer træets struktur, mens du samtidig lysner gulvet, så det virker mindre tungt. Ludbehandling er mere sart end lakering, men giver et flot og eksklusivt look. Vi anbefaler altid en efterbehandling med sæbe eller olie, da lud ikke er ikke færdigt efterbehandlingsprodukt. Efter ludbehandlingen skal gulvene sæbebehandles med gulvsæbe. Hvid gulvsæbe giver træet en helt lys, hvidskuret overflade, der er silkemat, vedligeholdelsesvenlig og helt naturlig.

Gulvfirma Odense: Oliebehandling

Oliebehandling af gulve giver en flot og behagelig overflade. Samtidig bliver gulvet også særligt modstandsdygtigt overfor skidt og snavs. Vi kan efter gulvafslibning enten behandle gulvet med hvid olie, som giver et lysere look eller natur olie, der bevarer gulvets naturlige farve.

Få en pris på professionel afslibning af trægulv i Odense, Fyn

Dit Gulvfirma Odense

Vi Udfører gulvopgaver på hele Fyn og i trekantområdet. I er altid velkommen til at kontakte os på telefon + 45 52 70 11 36 eller skriv en mail til kontakt@pjejendomsservice.dk for at høre mere om vores gulvafslibning eller andre af vores gulvservice. Så svarer vi på din henvendelse hurtig muligt.