Gulvlakering i Odense og på hele Fyn

Søger du gulvlakering i Odense eller i trekantområdet?

Gulvlakering i OdensePJ Ejendomsservice tilbyder gulvlakering i Odense for private, erhverv og boligforeninger.

Vil du gerne beskytte dit trægulv i mange år frem? Så er gulvlakering det helt rigtige valg. Gulvlakering gør dit gulv modstandsdygtigt overfor både slid og spild, samtidig med at det får et meget eksklusivt look. Gulvlakering er også et rigtig godt valg, hvis du hverken har så meget tid eller lyst til at vedligeholde dit gulv. Med gulvlakering er det let at holde rent, bare med støvsugning og afvaskning.

Gulvlakering i Odense, Fyn – Ekspert i gulvservice

Et lakgulv er næsten umuligt at reparere. Ridser vil ikke jævne sig ud, og hvis man prøver at fjerne pletter, vil der opstå farveforskelle. Derfor skal det normalt have 2 til 3 lag gulvlakering, for at sikre at det holder så længe som muligt.

Når du skal vælge din gulvlakering, er der flere ting du skal have i tankerne, for at få det optimale resultat. Hvad er dit gulv lavet af, hvilke muligheder for lakering giver det, og hvor meget skal det kunne holde til? Disse er blot nogle af de ting man skal overveje. PJ Ejendomsservice hjælper dig med rådgivning og vejledning, så du kan få den lakering som passer bedst til dig og dine behov.

Hvad koster lakering af gulv i Odense?

Prisen på en gulvlakering afhænger af størrelsen på opgaven – antal kvadratmeter og antal rum. Vi giver naturligvis også gerne et uforpligtende tilbud på lakering af dine gulve, men dette kræver, at vi kan komme ud og se på opgaven.

Læs om de forskellige anbefalinger på vores øvrige sider: oliebehandling af gulve, gulvafslibning Odense og Fyn og ludbehandling af trægulve.

Kontakt os for mere information om gulvservice i Odense og på hele Fyn

Her på hjemmesiden kan du orientere dig om valg af gulvafhøvling, efterbehandling (olie, lak, lud og sæbe) og lakering af trægulv. PJ Ejendomsservice står altid klar til at håndtere din gulvopgave, så kontakt os for vejledning og for et uforpligtende tilbud.

Du er også meget velkommen til at ringe eller skrive for at høre mere om mulighederne. Vi kan kontaktes enten på telefon 52 70 11 36 eller e-mail kontakt@pjejendomsservice.dk.