Lakering af gulve

lakering af gulvTrænger dit trægulv til en ny lakering?

Professionel lakering af gulve

Gulvfirmaet PJ Ejendomsservice har stor erfaring inden for lakering af gulve. Vi udfører store og små lakerings opgaver for private såvel som erhverv. PJ Ejendomsservice vil gerne hjælpe dig med at få dit drømme gulv. Og vi rådgiver dig om dine muligheder med udgangspunkt i dine ønsker og din gulvtype.

God beskyttelse med lakering af gulve

Lakering af gulve kan i langt de fleste tilfælde betale sig, da det giver gulvet en slidstærk overflade, der er let at rengøre. Vi lakerer efter dine ønsker og behov, hvad enten det drejer sig om en dagligstue, et soveværelse, et stort kontor. Forskellige gulve har forskellige behov, og derfor er det vigtigt, at gulvet får den helt rigtige lak.

Gulvet bliver lakeret to eller tre gange. To gange er fint nok for en tid, men vi vil afgjort anbefale tre gange lak. Lakken er klar, altså gennemsigtig, men giver alligevel træet et lidt mere ‘gyldent’ udseende. Man kan vælge mat, silkemat, eller blank lak, men det mest almindelige er dog mat lak.

Inden lakeringen påbegyndes tager vi en grundig snak med dig om hvilket resultat, du ønsker. På den måde kan du være sikker på, at vores arbejde lever fuldt op til dine forventninger.

Læs om de forskellige anbefalinger på vores øvrige sider: oliebehandling, gulvafslibning og ludbehandling.

Hvad koster gulvlakering?

Prisen på en gulvlakering afhænger af størrelsen på opgaven – antal kvadratmeter og antal rum. Vi giver naturligvis også gerne et uforpligtende tilbud på lakering af dine gulve, men dette kræver, at vi kan komme ud og se på opgaven.

Lakering af gulve med garanti for den bedste kvalitet.

Du kan ringe til os på +45 52 70 11 36 og få et uforpligtende tilbud på din opgave. PJ Ejendomsservice er altid klar med professionel rådgivning og vejledning.