Oliebehandling af gulve

Oliebehandling af trægulve

Oliebehandling er lidt mere krævende at holde, men giver en rigtig flot dybde og fremhæver trægulvets struktur. Samtidig er det godt mod snavs og slid.

Oliebehandlinger kan deles op i 2 hovedgrupper. Hvor den ene er den hærdende og den anden en ikke-hærdende olie. Normalt benytter man den hærdende olie til efterbehandlingen af trægulvet.

Oliebehandling af gulve

Med en oliebehandling af trægulve får man mere af den naturlige glans frem i overfladen, end andre behandlingsformer. Olien trænger ned i træet og fremhæver gløden. Samtidig bliver træets struktur fremhævet med olien, hvilket giver en slidstærk overflade.

Der findes natur olie, farvet olie og hvid olie. Naturolien er den mest almindelige olie, og er helt klar. Den går ikke ind og farver træet, men træet vil automatisk blive mørkere med tiden.

Benytter du derimod den farvede olie, kan du gå ind og ”farve” gulvet mørkere. Hvor den hvide olie, har hvidpigment, der går ind og lysner trægulvet.

Læs om de forskellige anbefalinger på vores øvrige sider: gulvafslibning, lakbehandling og ludbehandling.

Forny dine gamle trægulve og få oliebehandling

Når gulvet efter oliebehandlingen skal vedligeholdes, benyttes en hårdt opvredet gulvklud, med sæbe der er beregnet til oliebehandlet gulv. I sådan en sæbe er der vaskeaktive stoffer samt lidt olie. Dette gør at man på samme tid kan rengøre, pleje og vedligeholdet det oliebehandlede trægulv.

Oliebehandling af gulve

Få professionel vejledning af gulvebehandling og tag det rette valg

Har du spørgsmål til oliebehandling af dine trægulve, er du altid velkommen til at kontakte os. Der findes også andre typer af efterbehandlinger, der kan skabe en lys og modstandsdygtig overflade, så vi hjælper gerne, hvis du ønsker et alternativ til lud.

Er du i tvivl om, hvilken ludbehandling, der er den rigtige for dine trægulve, kan vi helt sikkert hjælpe med både rådgivning og udførelse af arbejdet. Kontakt os på telefon +45 52 70 11 36 eller send en e-mail på kontakt@pjejendomsservice.dk for at høre mere eller få et uforpligtende tilbud på din gulvbehandling.