Professionelt gulvarbejde i Odense! Gulvservice på Fyn

gulvarbejde i Odense

PJ Ejendomsservice er en virksomhed som specialiserer sig indenfor afslibning, afhøvling og efterbehandling af alle former for trægulve, terrasser, trapper og bordplader. Vi sætter fokus på kvalitet, god service og konkurrencedygtige priser. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud og hør hvad vi kan gøre for dit træværk. Vi kommer gerne ud og kigger på dine gulve og inspicere det yderligere, for så at komme med den bedste pris og rådgivning.

Gulvarbejde i Odense

PJ Ejendomsservice kan helt overordnet tilbyde følgende ydelser til danske boligejere:

  • Gulvafhøvling
  • Gulvafslibning
  • Afslibning af trapper
  • Afslibning af bordplader

Efterbehandling af ovenstående træværk (ludbehandling, lakbehandling, oliebehandling, sæbebehandlinger og maling af trægulv)

Da disse er vores spidskompetencer, kan du trygt overlade din opgave i vores hænder. Vi garanterer et veludført og professionelt stykke arbejde, af lige nøjagtig din opgave. Vi sætter fokus på de små detaljer og prioritere vores kundernes behov og serviceringen af vores kunder.

Vi har forskellige samarbejdspartnere og udfører både opgaver for private kunder og erhvervskunder.

Professionelt gulvarbejde i Odense og på hele Fyn!

Du vil få rådgivning hele vejen igennem processen, før tilbudsgivning vil vi rådgive dig med hensyn til afslibning af dit trægulv, din trappe eller bordplade. Vi vil hjælpe dig med valget af din behandlingstype, for at opnå det bedste resultat. Undervejs i udførelsesfasen, vil vi altid holde dig opdateret på det arbejde der bliver udført og de forskellige stadier i processen. Dernæst vil vi gennemgå det færdige resultat med dig og rådgive dig om rengøringen og vedligeholdelsen af det færdige trægulv, trappe eller bordplade, for at opnå den længste levetid og bedste resultat.

Læs om de forskellige anbefalinger på vores øvrige sider: oliebehandling, afslibning af gulve og ludbehandling.

Kontakt os i dag og få et få et uforpligtende tilbud på Gulvarbejde i Odense og på hele Fyn

Vi udfører gulvopgaver på hele Fyn og i trekantområdet. I er altid velkommen til at kontakte os på telefon +45 52 70 11 36 eller skriv en mail til kontakt@pjejendomsservice.dk for at høre mere om vores gulvafslibning eller andre af vores gulvservices. Så svarer vi på din henvendelse hurtigst muligt.